Kaupunki    |   Minne mennä

tänään 11. tammikuuta Ajankohtaista...

Tilaajille

tänään 11.

tammikuuta Ajankohtaista verouudistusta ja veroilmoituksen tekoa käsitellään Kallio-seuran kerhoillassa klo 19-21 Nuorisoasiainkeskuksen tilassa Porthaninkatu 2. Ari Mertala Veronmaksajain Keskusliitosta opastaa kaikkia veroilmoituksen kanssa tuskailevia.

Ruokavalion keventämistä ja joulukilojen kuriin saattamista opiskellaan klo 9-15 tiistaista perjantaihin aina tammikuun 21. päivään saakka Kauhassa ja Kukkarossa, joka on marttojen neuvontapiste, osoite Uudenmaankatu 24.

Vatsatanssilla voi tehostaa vyötärönseudun kiinteytymistä. Helsinkiläisille eläkeläisille tarkoitettu tilaisuus on klo 14 palvelukeskus Kinaporissa, Kinaporinkatu 9 A.

Tangon, valssin ja jiven askelia voi opetella ilmaiseksi klo 19-22 Järvenpään Uudessa Tanssitalossa, Minkkikatu 9. Tanssiin johdattaa Leila Ketola.

Agricolasta CD-ROMiin -näyttely on avoinna Uudenmaan lääninhallituksessa, Ratapihantie 9, klo 9-16. Esillä on äidinkielen kehittymiseen vaikuttaneiden uusmaalaisten kirjailijoiden tuotantoa ja kirjastojen nykytekniikkaa hyödyntäviä palveluja. Päivän aikana voi tutustua myös kirjattomaan kirjaan CD-ROMiin ja kansainvälisen tietoverkon Internetin mahdollisuuksiin.

Työttömät joogaavat klo 12-13.30 Kalliolan vapaaopistossa, Sturenkatu 11. Helsingin Joogayhdistyksen ja Joogaterapiayhdistyksen ohjaajat opettavat maksutta.

Kympillä puulämmitteiseen saunaan pääsee Maunulan majalla, tänään naiset klo 17-19 ja huomenna samaan aikaan miehet.

Osteoporoosista ja huimauksesta luennoidaan Pukinmäen Fysiopalvelussa klo 12-18. Ovet ovat avoinna osoitteessa Säterintie 3.

Paraneeko astma , pohtii osastonlääkäri Timo Helin Helsingin Allergiayhdistyksen järjestämässä tietoillassa klo 18-20 Porthanian luentosali P III:ssa, Hallituskatu 11. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Löytöretkille luontoon houkuttelee 10-13-vuotiaita nuoria Nuorten luontotalon kerho. Se aloittaa toimintansa klo 17 Mechelininkatu 36:ssa. Nuorille on luvassa luonnonsuojelua, reipasta liikuntaa, retkeilytaitoja ja retkiä erämaan luontoon.

Uusia 7-13-vuotiaita runonlausujia otetaan mukaan Helsingin Kalevalaisten naisten lausuntaryhmä Oraviin klo 18-19. Runeberginkatu 37 A:ssa kokoontuva lausuntaryhmä harrastaa leikkejä, laulua, liikuntaa ja lausuntaa kansanperinteen ja uudemman runon pohjalta. Ryhmää johtaa lastentarhanopettaja Mikko Kuikka. Lukukausimaksu 50 mk.

Etäinen ja erilainen Chile on aihe Työväenopiston kulttuuriluennolla klo 16.50-18.20. Paikka on Viipurinsali, Helsinginkatu 26.

Radion sinfoniaorkesterin konsertti klo 19.30 Finlandia-talossa, johtaa Leif Segerstam, urut Martin Haselbäck (R. Strauss, Saint-Saëns; 80-20 mk).

Porvoon tuomiokirkossa soivat viola da gamba ja cembalo tänään klo 19. J. S. Bachin musiikkia esittävät Mika Suihkonen ja Anssi Mattila. Konserttiin on vapaa pääsy.

Angel Dust Fat Mamassa klo 21.

Henry O Band Honky Tonk Cafessa klo 22.

Julio Romero Helsinki Latin Jazz Ouartet Hot Tomato jazz Clubissa klo 22.

Kesti Kollaa ja seitsemän Elvistä Jumo-klubissa klo 21 (30 mk).

Reine Rimon & Her Hot Papas ja Gregg Stafford Storyvillessä klo 22.

Awohl Cantina Westissä klo 22.

Tikkurilan teatteri esittää lapsille Ruman Ankanpoikasen klo 10.15 Vernissassa, Kuriiritie 36. Kaikki liput 15 mk.

Helsi ngin Suomalaisen Yhteiskoulun teiniteatteri esittää näytelmän Kolme muskettisoturia klo 18.30 SYK:n juhlasalissa, Isonnevantie 8. Lippuja saa ovelta hintaan 20 mk.

Ryhmäteatteri , musiikkikomedia Iltatähti klo 19.

Suomen Kansallisooppera , Helsinginkatu 58: Lied-konsertti klo 19 (sopraano Dilbèr, piano Ilkka Paananen, 100-50 mk). Oopperaliput 250-50 mk.

Tanssiteatteri Eri : Pikku prinssi (kor. Tiina Lindfors) klo 19 Stoassa Turunlinnantie 1 (60, 40 mk).

Yksin kotona (kor. Ismo-Pekka Heikinheimo, tanssi Hannele Niiranen) klo 19 valtion taidemuseon Ateneumsalissa Kaivokatu 2-4 (50, 40 mk).

tapahtuu musiikki rock, jazz, muut teatteri ooppera tanssi

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  4. 4

   Helsinki-Vantaan lentokenttä meni sekaisin: Laukkujensa etsijöitä kehotettiin tiistaina lähtemään pois ja palaamaan aamulla asiaan

  5. 5

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  6. 6

   Erikoisen ”tappaja-ankan” fossiili löytyi Mongoliasta – dinosaurus oli niin erikoinen, että tutkijat epäilivät otusta väärennökseksi

  7. 7

   Äärimmäisen vaikean My Summer Car -pelin suomalainen tekijä ansaitsi yli puoli miljoonaa euroa – Hittipeli on ”käytännössä tyhmää sekoilua kännissä”

  8. 8

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  9. 9

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  10. 10

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  7. 7

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  10. 10

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  6. 6

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  7. 7

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  8. 8

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  11. Näytä lisää