Penkkaririeha tuo ruuhkan kaduille Helsingissä - Kaupunki | HS.fi

Penkkaririeha tuo ruuhkan kaduille Helsingissä

16.2.1995 2:00

Helsingin lukioiden abit huristavat kuorma-autoilla torstaina keskustassa. Penkinpainajaiskulkueeseen osallistuu useita kymmeniä autoja, joten liikenne ruuhkautuu tapahtuman ajaksi klo 13-14.30. Poliisi on toivonut muilta kulkijoilta malttia. Karamellien perään ryntäily saattaa koitua vahingoksi, joten katselijoiden on syytä pysytellä jalkakäytävillä.

Penkkarien ajoreitti on vanha tuttu. Autot kokoontuvat klo 12.30 mennessä Merisatamaan. Lähtö tapahtuu siten, että kulkueen ensimmäiset ovat Etelärannassa kauppahallin kohdalla klo 13.

Espoon abit ajelevat entistä reittiään. Espoon startti on klo 11.30 Tapiolan urheilupuistossa. Kierros vie Niittykumpuun, Olariin, Matinkylään, Haukilahteen ja Westendiin. Pääteasema on Tapionaukio Hotelli Gardenin edustalla Tapiolassa. Autot vilahtelevat reitillä: Mankkaanlaaksontie, Friisinkalliontie, Kalastajantie, Matinkyläntie, Merituulentie, Haukilahdentie, Westendintie ja Tapiolantie.

Kauniaisten abit rondaavat kotikaupungissaan ja vähän Espoon puolellakin. Letka lähtee Kasavuoren koululta klo 12.

Penkkariajot tapahtuvat Vantaalla kahdessa osassa. Itä-Vantaan lukiot huristelevat omana ryhmänään ja Länsi-Vantaa omanaan.

Itävantaalaiset kokoontuvat Tikkurilan jäähallin paikoitusalueelle, josta lähdetään matkaan klo 13. Reitti on seuraava: Valkoisenlähteentie, Koivukyläntie, Koivutie, Asolanväylä, Koivukylän puistotie, Kytötie, Peijaksentie, Laurantie, Hanabölentie, Koivukylänväylä, Malmimäentie, Talkootie, Hiekkaharjuntie, Kielotie, Horsmakuja, Talvikkitie, Peltolantie, Osmankäämintie ja Tikkurilan jäähalli.

Länsivantaalaiset lähtevät Myyrmäen jäähallin paikoitusalueelta myös klo 13. Autot kiertävät reitillä Raappavuorentie, Martinlaaksontie, Laajaniityntie, Kivivuorentie, Louhelantie, Vaskivuorentie, Myyrmäentie, Virtatie, Myyrmäentie, Rajatorpantie, Jönsaksentie ja Myyrmäen jäähalli.(HS)

Espoolaiset kiertävät tutusti aluekeskuksia Länsi ja itä ajavat omia reittejä Vantaalla

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat