Tältä HIFK:n uusi jäähalli voi näyttää – arkkitehdeiltä viisi ehdotusta Töölön jättihankkeeksi

Kilpailulla haettiin ideoita jatkosuunnitteluun. Yksikään kilpailutöistä ei siis luultavasti tule toteutumaan esitetyn kaltaisena.

Yksi Garden Helsinki -arkkitehtuurikilpailuun osallistuneista töistä on nimeltään Garden. Havainnekuva esittää sitä Nordenskiöldinkadulta päin. Projekti GH:n tarkoitus on hakea kilpailutöistä ideoita jatkosuunnitteluun. Yksikään kilpailutöistä ei siis luultavasti tule toteutumaan esitetyn kaltaisena.

23.12.2016 2:00 | Päivitetty 23.12.2016 8:05

HIFK:n hallihankkeeksikin kutsutun asunto-, liike- ja urheilurakennusprojekti Garden Helsingin suunnittelu etenee vauhdilla. Lokakuussa käynnistetty arkkitehtuuri- ja ideakilpailu päättyi alkuviikosta.

Kutsukilpailuun osallistui viisi arkkitehtitoimistoa. Toimistojen tehtävänä oli luonnostella ehdotukset siitä, miten Helsingin vanhan jäähallin viereen varatulle suunnittelualueelle saataisiin mahtumaan rakennuttajan toivoma monitoimiareena, asuintaloja, hotelli ja suuri päivittäistavarakauppa. Hankkeen rakennuttajana toimii HIFK:ta lähellä oleva Projekti GH -niminen yritys.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat