Pinkki sensaatio Helsingissä: muutaman kuukauden vaalirekisterissä ollut feministinen puolue nousi valtuustoon – mistä puolueessa on kyse? - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Pinkki sensaatio Helsingissä: muutaman kuukauden vaalirekisterissä ollut feministinen puolue nousi valtuustoon – mistä puolueessa on kyse?

Feministinen puolue aikoo kasvattaa menestystään entisestään maakuntavaaleissa ja eduskuntavaaleissa. ”Tämä oli vauhdikas alku, joka antaa hyvän pohjan seuraavia vaaleja ajatellen”, kertoo puolueen ensimmäinen kaupunginvaltuutettu Katju Aro.

Feministisen puolueen puheenjohtaja, tuore Helsingin kaupunginvaltuutettu Katju Aro tuuletti vaalivalvojaisissa sunnuntai-iltana. Kuva: Kimmo Räisänen

Julkaistu: 10.4.2017 9:19, Päivitetty 10.4.2017 14:50

Kesällä 2016 perustetun feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro, 42, tuo uusia näkökulmia Helsingin kaupunginvaltuustoon. Aro otti paikkansa 1 542 äänen saaliilla.

Arolla ei ole aiempaa kokemusta puoluepolitiikasta, mutta järjestötyössä hän on ollut mukana pitkään. Ammatiltaan Aro on graafinen suunnittelija.

Seuraa uutisia tästä aiheesta