Lehtisaaren tonttivuokrista päätettiin kirkkovaltuuston puheenjohtajan yllätyksen turvin, joka nuijittiin läpi kovalla kiireellä – ”En ole ennen nähnyt tällaista” - Kaupunki | HS.fi

Lehtisaaren tonttivuokrista päätettiin kirkkovaltuuston puheenjohtajan yllätyksen turvin, joka nuijittiin läpi kovalla kiireellä – ”En ole ennen nähnyt tällaista”

Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisa Raittila vetoaa siihen, että hänen esityksensä turvasi seurakuntayhtymän taloudellisen edun ja nuhtelee Lehtisaaren asukkaita aggressiivisesta lobbaamisesta.

Lehtisaaren tonttivuokrien korotukset koskevat Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston tiedotteen mukaan kymmentä taloyhtiötä, joista kaksi on kerrostaloyhtiöitä ja muut rivi- ja yksittäistaloja.

12.5.2017 20:54

Helsingin yhteinen kirkkovaltuusto päätti torstai-iltana nostaa Lehtisaaren tonttiensa vuokria. Päätös tarkoittaa sitä, että Helsingin seurakuntayhtymän mailla asuvien lehtisaarelaisten vastikkeet nousevat. Korotukset eivät kuitenkaan ole sellaisia kuin etukäteen uumoiltiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat