Helsingin yliajajan läheinen kertoo pelänneensä oman ja muiden turvallisuuden puolesta vuosia – ”Hänelle on annettu jo liian monta tilaisuutta” - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Helsingin yliajajan läheinen kertoo pelänneensä oman ja muiden turvallisuuden puolesta vuosia – ”Hänelle on annettu jo liian monta tilaisuutta”

Helsingin yliajosta epäillyn sukulainen kertoo, että hän on lukuisia kertoja vedonnut sairaalaan, että hänen omaistaan ei päästettäisi pois liian aikaisin. Se ei ole tehonnut.

Viime viikolla 51-vuotias mies ajoi autollaan ihmisten yli Helsingin ydinkeskustassa. Yksi kuoli ja useita loukkaantui. Annankadun ja Lönnrotinkadun risteykseen on tuotu kukkia ja kynttilöitä uhrin muistoksi.

Julkaistu: 5.8.2017 2:00, Päivitetty 5.8.2017 7:34

”Hän elää täysin omassa maailmassaan, jossa hän kokee, että hänen ei tarvitse piitata säännöistä tai muista ihmisistä”, sanoo viikon takaisesta yliajosta epäillyn lähisukulainen.

Viime viikon perjantaina hänen 51-vuotias omaisensa ajoi autollaan ihmisten yli Helsingin ydinkeskustassa. Yksi kuoli ja useita loukkaantui.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?