Helsinki käynnisti sisäisen tarkastuksen: miljoonien eurojen asvalttiurakoissa epäillään vuosia jatkunutta ylihinnoittelua – Urakoitsija: ”Siellä on totta kai hullun tuntuisia hintoja” - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Helsinki käynnisti sisäisen tarkastuksen: miljoonien eurojen asvalttiurakoissa epäillään vuosia jatkunutta ylihinnoittelua – Urakoitsija: ”Siellä on totta kai hullun tuntuisia hintoja”

Helsingin kaupunki on HS:n tietojen mukaan aloittanut sisäisen tarkastuksen asvalttiurakoistaan. Urakat ovat rakennuspalvelu Staran suurimpia vuotuisia kilpailutuksia. Niiden yhteisarvo on karkeasti viisi miljoonaa euroa. Epäselvää laskutusta on havaittu muutamassa viikossa satojentuhansien eurojen edestä.

Tilaajille

Helsigin kaupungin asvalttiurakoista on käynnistynyt sisäinen tarkastus. Jokavuotisten urakoiden arvo on yhteensä karkeasti viisi miljoonaa euroa. HS:lla on hallussaan useita epäselviä urakka-asiakirjoja.

Julkaistu: 17.10.2017 2:00, Päivitetty 17.10.2017 6:16

Helsingin katujen asvaltointiurakoissa on noussut esiin vuosia jatkuneita epäselvyyksiä. Urakoista vastaavaan kaupungin rakentamispalveluun Staraan on HS:n tietojen mukaan kohdistettu sisäinen tarkastus.

Selvitettävinä on asvalttiurakoiden kilpailutuksia, hinnoittelua ja laskutusta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?