Yhä useampi haluaa säilyttää toiminta­kykynsä baareissa – Alkoholittomien juomien trendi syrjäytti tiskeiltä klassisen tuotteen

Olut on suosituin alkoholiton juoma ravintoloissa.

Joonas Halonen (vas.) ja Juhana Halonen olivat töiden jälkeen oluella Vaasankadulla ravintola Iltakoulussa. ”Itse ainakin koen, että yksi olut töiden jälkeen rentouttaa”, Joonas Halonen sanoo.

12.1.2018 2:00 | Päivitetty 12.1.2018 8:16

Se on varmaan raskaana – tai vähintäänkin niin sairas, että tarvitsee vahvoja antibiootteja. Tällaisiin ajatuksiin ovat törmänneet monet alkoholittomia juomia ravintoloissa tilaavat.

Alkoholittomien juomien nauttimiseen on nykyään ihan muitakin syitä: terveys ja nautinto. Panimoalan edustajat sanovat alkoholittomien oluiden ja siiderien olevan juuri nyt juomabisneksen suurimpia trendejä. Niiden ohi kiilaavat oikeastaan vain erikoisoluet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat