Espoo vaatii HSL:ltä selkeää esitystä länsimetron liityntäliikenteen ongelmien korjaamiseksi – Kaupunginhallituksen puheenjohtaja: ”Nyt pitää vain kääriä hihat ja olla yhteydessä bussiyhtiöihin” - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Espoo vaatii HSL:ltä selkeää esitystä länsimetron liityntäliikenteen ongelmien korjaamiseksi – Kaupunginhallituksen puheenjohtaja: ”Nyt pitää vain kääriä hihat ja olla yhteydessä bussiyhtiöihin”

Espoon kaupunginhallitus edellyttää saavansa esityksen ensi maanantaihin mennessä.

Matkustajia Matinkylän metroasemalla Espoossa tammikuussa 2018. Matinkylän asema on ollut yksi länsimetron liityntäliikenteen murheenkryyneistä. Vaihtoajat ovat venyneet muun muassa aseman ruuhkien vuoksi. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Julkaistu: 5.2.2018 21:50

Espoon kaupungin ja Helsingin seudun liikenteen (HSL) viikkoja jatkunut vääntö suorien bussilinjojen palauttamisesta länsimetron rinnalle saattaa päättyä 13. helmikuuta, kun HSL:n hallitus kokoontuu seuraavan kerran.

Maanantaina kokoontunut Espoon kaupunginhallitus päätti antaa toimialajohtajalle ja edustajilleen HSL:n hallituksessa valmistelukehotuksen neuvotella siten, että HSL tunnistaa ja ratkaisee pikaisesti länsimetroon ja sen liityntälinjastoon liittyvät ongelmat.

Seuraa uutisia tästä aiheesta