Kolme eri miestä käytti samaa 14-vuotiasta tyttöä hyväkseen Oulunkylässä, Tuusulassa ja Itä-Helsingissä – Oikeus: ei seurustelua vaan puhdasta hyväksikäyttöä - Kaupunki | HS.fi

Kolme eri miestä käytti samaa 14-vuotiasta tyttöä hyväkseen Oulunkylässä, Tuusulassa ja Itä-Helsingissä – Oikeus: ei seurustelua vaan puhdasta hyväksikäyttöä

Tapauksissa ei ole ollut kysymys seurustelu- tai siihen rinnastettavasta suhteesta vaan pelkästä hyväksikäyttösuhteesta, Helsingin hovioikeus arvioi. Kaikkia tapauksia oikeus luonnehtii myös sellaisiksi, että ne ovat olleet omiaan vakavasti vahingoittamaan asianomistajaa.

Helsingin hovioikeus Ruoholahdessa.­

7.3.2018 13:48 | Päivitetty 7.3.2018 14:45

Helsingin hovioikeus on tuominnut kolme miestä ehdolliseen vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi kahdelle tuomittiin ehdollisen lisäksi yhdyskuntapalvelua.

Miehet olivat viestitelleet vuonna 2014 tekojen aikaan 14-vuotiaan asianomistajan kanssa muun muassa Kuvake.net-sivustolla ja muissa kanavissa, sopineet tapaamisen ja harrastaneet suuseksiä hänen kanssaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat