Helsingin Töölössä sijaitsevassa Cafe Damascuksessa annoksia ei tehdä ”suomalaiseen makuun”. Suomalaisesta mausta on tullut eräänlainen synonyymi sille, että etniset ruoat vesitetään usein Helsinginkin ravintoloissa poistamalla niihin olennaisesti kuuluvat mausteet tai tulisuus.
Ravintolan perustanut Hanan Sneih, 24, on yksi kahdeksasta Suomessa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneesta syyrialaisesta – ”Olen täydellisen pettynyt tähän systeemiin”
Syyrialaiset turvapaikanhakijat perustivat Töölöön ravintolan, jossa ruokaa valmistetaan tinkimättömästi äitien ohjeilla eikä ”suomalaiseen makuun”. Ravintolan jatko on kuitenkin vaakalaudalla.
Suomeen vuonna 2015 turvapaikanhakijana tullut Hanan Sneih, 24, ei saanut turvapaikkaa Suomesta kaksoiskansalaisuuden perusteella.