Ryöstöaalto huumekauppojen yhteydessä Helsingissä – huumeidenkäyttäjät perustaneet jopa vihjepalstan, jossa varoitetaan ”epärehellisistä myyjistä” - Kaupunki | HS.fi

Ryöstöaalto huumekauppojen yhteydessä Helsingissä – huumeidenkäyttäjät perustaneet jopa vihjepalstan, jossa varoitetaan ”epärehellisistä myyjistä”

Osassa ryöstöistä on poliisin mukaan käytetty voimakasta väkivaltaa. ”Vakavimmat vammat ovat olleet leikkaushoitoa vaativia kallovammoja”, rikoskomisario Mikko Halme kertoo.

14.3.2018 11:10

Helsingissä on poliisin mukaan tapahtunut alkuvuoden aikana useita ryöstöjä, joiden epäillään liittyvän verkossa sovittuihin huumekauppoihin. Osassa ryöstöistä on käytetty rajua väkivaltaa.

Ryöstövyyhden tutkintaa johtava rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että epäiltyjen ryöstöjen uhrit ovat ensi alkuun kertoneet väritettyjä versioita kaupanteosta, jonka yhteydessä heidän omaisuutta on anastettu väkivalloin. Tämä selittynee sillä, että omista huumeostoksista poliisille kertominen voi tuntua huonolta idealta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat