Sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa kärsittiin teknisistä ongelmista – Munkkiniemen koulun rehtori: ”Kehittämisen meininki on kova, mutta kuinka olennainen on virittävä video kielitaidon mittaamisen kannalta?” - Kaupunki | HS.fi

Sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa kärsittiin teknisistä ongelmista – Munkkiniemen koulun rehtori: ”Kehittämisen meininki on kova, mutta kuinka olennainen on virittävä video kielitaidon mittaamisen kannalta?”

Munkkiniemen yhteiskoulun palvelimet ja muut verkkojärjestelyt olivat vaatimusten mukaisia, mutta tietotekniset ongelmat jarruttivat silti vieraiden kielten pitkän oppimäärän ylioppilaskirjoitusten aloitusta. Vastaavanlaisia ongelmia oli perjantaiaamuna muutamassa muussakin lukiossa eri puolilla Suomea.

Sähköinen Abitti-koejärjestelmä on ollut tosikäytössä Suomen lukioissa vuodesta 2016 lähtien. Kuvassa testausta vuonna 2015.

16.3.2018 12:41 | Päivitetty 16.3.2018 19:53

Tietotekniset ongelmat jarruttivat vieraiden kielten pitkän oppimäärän ylioppilaskirjoitusten aloittamista Munkkiniemen yhteiskoulun lukiossa Helsingissä perjantaiaamuna.

Abiturienttien piti päästä tehtävien kimppuun normaaliin tapaan aamuyhdeksältä, mutta sähköiset kokeet saatiin alkamaan vasta kello 10.07.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat