”Ehkäisy voi jäädä käyttämättä, kun ei ole varaa ja sitten vaan skippaa sen” – HS:n haastattelemien nuorten mielestä ehkäisyn käytön voi estää rahapula - Kaupunki | HS.fi

”Ehkäisy voi jäädä käyttämättä, kun ei ole varaa ja sitten vaan skippaa sen” – HS:n haastattelemien nuorten mielestä ehkäisyn käytön voi estää rahapula

Nuoret tervehtivät ilolla Helsingin kaupungin päätöstä tarjota alle 25-vuotialle maksutonta ehkäisyä. Kaupunki aloittaa kesän alussa massiivisen mainoskampanjan maksuttoman ehkäisyn puolesta.

Helsinkiläiset Ilmar Grünthal, Alva Grünthal, Säde Rinne ja Valo Rinne olivat viikonloppuna ison kaveriporukan kanssa pelaamassa pesäpalloa Kaisaniemessä, kun HS kävi haastattelemassa nuoria aikuisia ehkäisystä.

4.6.2018 2:00 | Päivitetty 4.6.2018 7:30

Helsinki aloittaa kesäkuun alussa nuorten maksuttomasta ehkäisystä kertovan kampanjan, joka näkyy katukuvassa ja somessa.

”Nyt on tärkeä hetki kertoa ehkäisystä, kun koulut loppuivat ja nuorilla on vapaa-aikaa enemmän. Muistetaan vastuullinen seksikäyttäytyminen, ettei jää ikäviä kesämuistoja”, perustelee keskitetyn ehkäisyneuvonnan vastuulääkäri ja gynekologi Satu Suhonen kampanjan ajankohtaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat