Mieskolmikko tuli Albaniasta tekemään asuntomurtoja hyvätuloisten omakotitaloihin Espoossa ja Helsingissä - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Mieskolmikko tuli Albaniasta tekemään asuntomurtoja hyvätuloisten omakotitaloihin Espoossa ja Helsingissä

Kolmikko teki eniten asuntomurtoja Espoon Laajalahdessa ja Helsingin Puotilassa. Yksi miehistä kuljetti varastettua tavaraa Barcelonaan. Kolmikko tuomittiin vankeuteen ja kymmenientuhansien korvauksiin.

Hälytysjärjestelmän liiketunnistin omakotitalossa Nurmijärven Klaukkalassa elokuussa 2018. Poliisin tietoon tuli heinäkuussa yli 270 epäiltyä asuntomurtoa. Tämä on noin sata enemmän kuin puolentoista vuoden aikana kuukaudessa keskimäärin. Kuva: Markku Ulander

Julkaistu: 31.8.2018 11:29, Päivitetty 31.8.2018 12:03

Mieskolmikko tuli viime talvena Suomeen Albaniasta tekemään asuntomurtoja. He murtautuivat pääasiassa omakotitaloihin ja joihinkin paritaloihin pääkaupunkiseudulla viime helmikuussa.

Eniten murtoja miehet tekivät Espoon Laajalahdessa ja Helsingin Puotilassa, joissa molemmissa murtautumispaikkoja oli viisi. Espoossa heidän kohteitaan oli myös Tapiolassa ja Kilossa. Helsingin puolella miehet murtautuivat koteihin myös Mellunkylässä, Herttoniemessä ja Kontulassa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta