Otaniemen uudet tilat turhauttavat opiskelijoita – Vierailijaryhmät kokoontuvat tuijottamaan, kuinka taideopiskelijat puurtavat lasiseinien takana

Aalto-yliopiston uusi Väre-rakennus on ollut opiskelijoiden käytössä noin kuukauden ajan.

Väre-rakennus oli työmaa vielä maaliskuussa. Heinäkuussa opettajat pääsivät ensimmäisen kerran tiloihin. Lukukauden alussa myös opiskelijat pääsivät tutustumana rakennukseen.

11.10.2018 10:23 | Päivitetty 11.10.2018 10:52

Otaniemessä otettiin loppukesästä käyttöön uusi Aalto-yliopiston Väre-rakennus.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun uusi tila valmistui kesällä ja se otettiin käyttöön lukukauden alussa. Kuukauden päivät käytössä ollut rakennus on saanut kiitosta arkkitehtuuristaan ja tyylistään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat