Helsingin saunabuumi jatkuu: Jätkäsaaressa aukeaa löylypaikka, joka on korttelisaunan ja baarin yhdistelmä – ”Täällä voi juhlia” - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Helsingin saunabuumi jatkuu: Jätkäsaaressa aukeaa löylypaikka, joka on korttelisaunan ja baarin yhdistelmä – ”Täällä voi juhlia”

Uusi sauna aukeaa kaikille ensi viikolla, mutta HS kävi jätkäsaarelaisten kanssa löylyissä jo perjantaina.

Petri Jäske oluella baarin puolella löylyjen välissä Jätkäsaareen avatussa saunassa.

Julkaistu: 17.11.2018 18:07

Helsingin saunabuumi jatkuu, kun Arlan saunasta tuttu isäntä Kimmo Helistö avaa yleisen saunan ensi tiistaina myös Jätkäsaaressa.

Saunan nimi on osuvasti Uusi sauna. Marraskuun pimeydestä toppatakissaan sitä testaamaan saapuva huomaa, että paikka on moderni korttelisaunan ja baarin yhdistelmä. Paikalla ollaan sekä vaatteissa että pyyhkeisiin kietoutuneina.

Saunayrittäjä Kimmo Helistö (vas.) uuden saunan viralliset avajaiset ovat ensi tiistaina. Lähitalojen asukkaat saivat kutsun löylyihin jo perjantaina. uho Hirvonen ja Niko-Matti Ronikonmäki virvokkeilla baarin puolella.

Yrittäjä kutsui lähitalojen asukkaita tutustumaan saunaan ennen virallista avausta. Lauteilla Sakari Lehtinen (vas), Antti Mansikka, Väinö Malin ja Petri Jäske.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kaupunki

Luetuimmat

Uusimmat