Kaupunki

Tänään pääkaupunki­seudulla voi vierailla kymmenissä joulumyyjäisissä – HS listasi tapahtumat

HS listasi lauantain joulumyyjäisiä.

Wanhan Sataman joulu. Koko perheen joulutapahtumassa koetaan isot myyjäiset, livemusiikkia, tonttujen joulupaja lapsille, joulukahvila ja mahdollisuus päästä valokuvaan itse joulupukin kanssa. Lauantaina ja sunnuntaina myös joulusirkus lapsille. Wanha Satama (Pikku Satamakatu 3–5) klo 10–18.

Tuomaan markkinat 1.–22.12. Joulutori, ruokapihoja ja joulusauna. Ohjelmaa päivittäin klo 14. Vanhanajan karuselli ja joulupukki paikalla. Avoinna Senaatintorilla ma–pe klo 11–20 ja la–su klo 10–19.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ornamon design-joulu 7.–9.12. Designiin keskittyvä jouluinen myyntitapahtuma. Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo (Tallberginkatu 1) pe klo 15–19, la klo 10–19 ja su klo 10–18.

Lucia-markkinat. Myynnissä olkitöitä, ruokaa ja leivonnaisia. Paikalla Lucia-neito ja Lucia-kuoro. Keskuskatu klo 11–13.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Unicef-myyntipiste. Unicefin -vapaaehtoiset myyvät joulukortteja ja kalentereita, Unicefin aineettomia lahjoja sekä Anna ja Toivo -nukkeja ja muita vapaaehtoistyönä tehtyjä käsitöitä Kampin keskus, 2. krs (Urho Kekkosen katu 1) klo 10–17.

Espoon seudun käsityöyhdistyksen joulumarkkinat. Yksilöllisiä käsitöitä pukinkonttiin, kahviossa riisipuuroa, glögiä ja leivonnaisia. Albergan kartano, holvikellari (Sokerilinnantie 7, Espoo) klo 10–16.

Bulevardin pop-up joulumarkkinat. Myynnissä erilaisia kotimaisia käsitöitä, kuten käsinkudottuja kotimaisia villasukkia ja räsymattoja, syötävää ja juotavaa, taidetta, vanhoja tavaroita ja koristeita sekä leivonnaisia. Vanha kirkkopuisto (Bulevardi) klo 10–16.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Käpylän joulumyyjäiset. Alueen yrittäjät ja käsityöläiset myyvät mm. koruja, leluja ja herkkuja. Joulupukki klo 11 ja 12. Finlandia Park Hotel Helsinki (Pohjolankatu 38) klo 10–15.

Kontulan Eläkeläiset ry:n joulumyyjäiset. Myynnissä leivonnaisia, käsitöitä, arpoja. Lisäksi kirpputori. Wanha posti (Keinulaudankuja 4) klo 9–13.

Korson helluntaiseurakunnan joulumyyjäiset. Leivonnaisia, käsitöitä, ja arpoja. Lisäksi kirpputori. Korson helluntaiseurakunta (Myyrätie 6, Vantaa) klo 10–14.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Karmel-yhdistyksen perinteiset joulumyyjäiset. Kotileivonnaisia, käsitöitä, kirjoja, Kuolleenmeren kosmetiikkaa. Lisäksi kirppis ja arpajaiset. Metodistikirkko (Punavuorenkatu 2) klo 10–14.

Xmas Garage 9.11.–29.12. Yli 80 yrityksen jouluinen kimppakauppa ja olohuone Helsingin joulukadulla (Aleksanterinkatu 11). Avoinna ma–pe klo 10–20, la klo 10–18, su klo 12–18.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tre Christmas Market 7.12.–31.1. Joulumarketissa yli 150 kotimaisen brändin tuotteita. Avoinna osoitteessa Keskuskatu 3 ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18. Loppiaisena 6.1. avoinna klo 12–16.

Kolmen sepän joulutori 26.11.–6.1. Myynnissä käsitöitä, vaatetta ja jouluherkkuja, esim käsintehtyjä pipareita ja kakkuja, makeisia ja juustoja. Kolmensepänaukiolla (Aleksanterinkatu) ma–pe klo 11–19, la klo 10–18, su klo 12–18.

Jouluiset käsityömyyjäiset. Vantaan kansanperinteen ystävät ry järjestää. Kotiseututalo Påkas (Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa) klo 10–15.

Mifukon joulumyyjäiset. Mm. Kiondo-koreja sekä käsin veistettyjä ja maalattuja joulukoristeita. Mifuko Outlet (Hämeentie 130A) klo 12–16.

Aineeton joulu. Aineettomia joululahjoja. Lisäksi joulumusiikkia ja hevosajelua. Annalan huvila (Waseniuksen puistotie 1) klo 11–17.

Savion taiteilijayhteisön joulumyyjäiset. Taidegrafiikkaa, keramiikkaa, puuveistoksia, piirroksia ja maalauksia. Lisäksi taiteilijoiden opastuksia työhuoneisiin. Työtila- ja taiteilijayhdistys Öy (Kumitehtaankatu 5, Kerava) klo 11–18.

Tuusulan yhteisöjen perinteiset joulumyyjäiset. Käsitöitä ja askarteluja pukinkonttiin, leivonnaisia ja muita joulun herkkuja, arpoja. Joulupukki vierailee klo 10.30–11.30. Hyökkälän koulu (Kirkkotie 11, Tuusula) klo 10–14.

Joulujänis 8.–16.12. Taiteilijayhdistys Kolmannen Kerroksen taiteilijoiden ja käsityöläisten joulumyyjäiset. Myynnissä taidetta, koruja, sisustustavaroita, huopatuotteita ja taidekortteja. Taiteilijayhteisö ja Galleria Kolmas Kerros (Hämeentie 157) la–su klo 11–16 ja ti–pe klo 12–16.

Roihuvuoren Marttojen joulumyyjäiset. Leivonnaisia ja erilaisia käsitöitä. Lisäksi arpajaiset ja onnenpyörä. Roihuvuoren kirkko (Tulisuontie 2) klo 11–14.

Taontapaja Taian joulumyynti. Takarautatuotteita, maalauksia, piirustuksia, pronssiveistoksia, kiviastioita ja glögiä. Östersundomin kartano, paja (Kartanon Puistotie 24) klo 11–18.

Tre Christmas Market Kids 25.11.–6.1. Joulumarketissa yli 150 kotimaisen brändin tuotteita. Avoinna osoitteessa Keskuskatu 5 ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18. Loppiaisena 6.1. avoinna klo 12–16.

Tre Christmas Market Kämp Galleria 7.12.–6.1. Joulumarketissa yli 150 kotimaisen brändin tuotteita. Avoinna osoitteessa Pohjoisesplanadi 33 ma–pe klo 10–20, la klo 10–18 ja su klo 12–18. Loppiaisena 6.1. avoinna klo 12–16.

Luovaa piirustusta taiteen keskellä. Tutkitaan ihmisen rakennetta tekemällä croquis-piirroksia elävästä mallista. Ohjaajana kuvataidekasvattaja Tero Hytönen. Espoon modernin taiteen museo EMMA (WeeGee-talo, Ahertajantie 5, Espoo) klo 13–14.30. Liput 10 ja 12 e. pääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille.

Uusix goes Itäkeskus 16.11.–16.12. Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan yksikkö Uusixin pop up -myymälä. Myynnissä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Eastonin yhdyskäytävä Hansasillan vieressä (Kauppakartanonkatu 3) ti–pe klo 10–18 ja la–su klo 11–17.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Menot
 • Myyjäiset

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Venäläinen huippu­robotti paljastui ihmiseksi

  2. 2

   Trumpin entiselle lakimiehelle kolme vuotta vankeutta – ”Tehtäväni oli peitellä hänen likaisia temppujaan”

  3. 3

   Uusin Harry Potter -elokuva raivostuttaa vanhoja Potter-faneja – eikä ihme, koska se paljastaa asioita, joiden ei pitänyt olla edes mahdollisia

  4. 4

   Perussuomalaisten kansan­edustaja vertasi EU:ta natsi-Saksaan ja suututti muut puolueet edus­kunnassa – ”Nyt ylitettiin sopivuuden ja totuuden rajat”

  5. 5

   Autoilijalta vaaditaan nyt suuria muutoksia: Työryhmä tekisi autoilusta niin kallista, että kaikki vaihtaisivat menopeliä

  6. 6

   Valtionsyyttäjä yritti viestittää poliisi­johdolle Jari Aarnion oudosta yhteydestä jengi­pomoon jo 10 vuotta sitten – ”Koin velvollisuudekseni kertoa, että tässä on jotain outoa”

  7. 7

   Pitäisikö ylipainon vuoksi sairastuneen maksaa hoito itse? Tutkija uskoo tietävänsä ainoan keinon, jolla koko kansa saadaan laihtumaan

   Tilaajille
  8. 8

   Kun 35-vuotias nainen haluaa lapsen, mutta ei kelpuuta mukavaa miestä, naisen täytyy olla sekaisin

  9. 9

   Räjähdysmäisen tulipalon sytyttämisestä ja murhan yrityksestä Käpylässä epäilty mies antautui poliisille

  10. 10

   Rikoksen silminnäkijän väitteet voivat olla epäluotettavia, vaikka havainto tehtäisiin 5 metrin päässä – tunnettu rikospoliisi testasi kykynsä ja yllättyi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kun 35-vuotias nainen haluaa lapsen, mutta ei kelpuuta mukavaa miestä, naisen täytyy olla sekaisin

  2. 2

   HS Strasbourgissa: Verityön jäljet näkyvät kaupungin keskustassa, turvatoimia tiukennettu – Epäiltyä etsitään yhä, tämä hyökkäyksestä tiedetään

  3. 3

   Autoilijalta vaaditaan nyt suuria muutoksia: Työryhmä tekisi autoilusta niin kallista, että kaikki vaihtaisivat menopeliä

  4. 4

   Käpylän räjähdysmäistä tulipaloa tutkitaan murhan yrityksenä – Poliisi julkaisi kuvan epäillystä, jonka uskotaan heittäneen asuntoon poltto­pullon

  5. 5

   Kauppakeskus Redi aikoo nyt ratkaista ongelmat 30 000 euron kilpailulla – Miksi ei vain piirretä nuolia lattiaan?

  6. 6

   Tältä näyttävät joulun uudet herkut – kokeile suosikkiasi tämän vuoden joulupöydässä, ja muista myös rakkaat klassikkoreseptit

  7. 7

   Suurta osaa naisista koskevaa terveysongelmaa ei ole tutkittu, vaikka se haittaa elämänlaatua merkittävästi – Professori: ”Pidetty liian banaalina ongelmana”

  8. 8

   Räjähdysmäisellä tulipalolla Käpylässä tehdystä murhan yrityksestä epäilty mies jatkaa pakoaan, poliisi julkaisi nimen – ”Kiinnisaaminen välttämätöntä”

  9. 9

   Pitäisikö ylipainon vuoksi sairastuneen maksaa hoito itse? Tutkija uskoo tietävänsä ainoan keinon, jolla koko kansa saadaan laihtumaan

   Tilaajille
  10. 10

   Kun raskaus ei vain ala – Yhä useampi pari joutuu turvautumaan hedelmöityshoitoihin, eikä syy ole pelkkä lasta haluavien iäkkyys

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Mies oli hurmaava, mutta kun yksiön ovi yöllä sulkeutui, Minna tajusi jotain olevan vialla – ”Minulle tapahtui asioita, joita en olisi halunnut tapahtuvan”

   Tilaajille
  2. 2

   Kansanedustaja Touko Aallon päälle käytiin Linnan juhlissa – ”Kahdella kädellä rintakehään niin voimakkaasti kuin pystyy”

  3. 3

   Kuvakooste: Valitsimme Linnan juhlien kymmenen säväyttävintä pukua – lukijoiden suosikiksi nousi 19-vuotias yllätysnimi

  4. 4

   Helsingissä hakaristilippujen kantaminen johti käsirysyyn, pidätyksiin ja epäilykseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – Kaksi pidätettiin myös 612-soihtukulkueen häirinnästä

  5. 5

   Suomesta on tullut myrkkyä – Venäjällä tunnetaan syvää tyytymättömyyttä suomalaisia kohtaan

  6. 6

   Kesän jälkeen äitien kasvoilta katosivat ilmeet, ja kätilö Rosmariini Tolonen näki sen – HS:n erikoisartikkeli vie vainottujen rohingyojen pakolaisleirille

   Tilaajille
  7. 7

   Suurta osaa naisista koskevaa terveysongelmaa ei ole tutkittu, vaikka se haittaa elämänlaatua merkittävästi – Professori: ”Pidetty liian banaalina ongelmana”

  8. 8

   Näyttelijä Jasper Pääkkönen rikkoi asuvalinnallaan etikettiä – kumppanilla kultainen, käärmeteemainen paljettiasu

  9. 9

   Ennätykselliset veronpalautukset maksuun tänään – ensi vuonna valtaosa ei enää saa ”joulupalautuksia”

  10. 10

   Kahden eri miehen epäillään yrittäneen suistaa linja-auton tieltä kahdella paikkakunnalla – Bussiyhtiön toimitusjohtaja kertoo HS:lle, mitä Uuraisilla tapahtui 85 kilometrin tuntivauhdissa

  11. Näytä lisää