Tällainen on luvattomia päiväkoteja pyörittänyt Ankkalampi – Voimakasta kasvua, toimitusjohtajalla kokoomustausta, rahoittajina menestyneitä yritysjohtajia

Poikkeuksellisen vahvasti kasvaneen Ankkalampi-yrityksen omistajina on Suomen menestyksekkäitä yritysjohtajia. Päiväkotiketju on taloudellisesti poikkeuksellisen menestynyt.

Yksityisen päiväkotiyrityksen Ankkalammen kahdeksassa tilassa Helsingissä on hoidettu lapsia ilman varmuutta tilojen turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Yrityksen perustaja ja pääomistaja on Heidi Ruhala.

31.1.2019 15:22

Helsinkiläinen Ankkalampi-ketju on kuluvalla viikolla päätynyt viranomaisselvitysten keskiöön. Kaupungin rakennusvalvonnan löytämät puutteet päiväkotiketjun rakennusluvissa ovat johtamassa tutkintapyyntöön poliisille.

Helsingin kaupunki katsoo yksityisen päiväkotiyrityksen jättäneen järjestelmällisesti hoitamatta lupavelvoitteitaan. Rakennuslupiin liittyvien epäselvyyksien vuoksi päiväkotitilojen turvallisuudesta ja terveellisyydestä ei ole varmuutta. Helsinki selvittää asiaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat