Vauraaksi mielletyssä Töölössä yli puolet ihmisistä asuu vuokralla – HS kertoo, minne vuokra- ja omistus­asunnot kasautuvat - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Vauraaksi mielletyssä Töölössä yli puolet ihmisistä asuu vuokralla – HS kertoo, minne vuokra- ja omistus­asunnot kasautuvat

Pääkaupunkiseudulla on vähän alueita, joissa vuokralla asuvia talouksia on selkeästi enemmän kuin omistusasujia tai päinvastoin. Tietyillä alueilla, kuten Helsingin Kalliossa, korostuvat kovan rahan vuokra-asunnot.

Tilaajille

28-vuotias Malena Holmström on tyytyväinen asuessaan Töölössä vuokra-asunnossa avopuolisonsa kanssa. Holmström työskenteli maanantaina Töölöntorin Relove-kahvilassa.

Julkaistu: 18.2.2019 2:00, Päivitetty 18.2.2019 7:16

”Kyllä tärkeintä meille oli nimenomaan se, missä asunto sijaitsee”, sanoo Malena Holmström, 28, Töölöntorin Relove-kahvilassa. Hän on muuttanut 10 kuukautta sitten Helsingin Taka-Töölöön vuokralle avomiehensä kanssa.

Seesteisen trendikäs kirpputori-kahvila on loskaisena maanantaiaamuna houkutellut julkisuudesta tuttuja ihmisiä ja nuoria naisia nauttimaan aamiaislautasia, joiden terveellisyyden ja vegaanisuuden aistii kauas: avokadoleipiä, tuorepuuroja ja aurinkoisen värisiä smoothieita kauniissa astioissa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kaupunki

Luetuimmat

Uusimmat