Maanantaina Michelin-tähdellä palkitun ravintola Palacen tarun piti olla jo ohi – Sitten Etelärantaan asteli kaksi miestä - Kaupunki | HS.fi

Maanantaina Michelin-tähdellä palkitun ravintola Palacen tarun piti olla jo ohi – Sitten Etelärantaan asteli kaksi miestä

Suomen kaikki kuusi Michelin-tähden ansainnutta ravintolaa ovat Helsingissä. Pohjoismaiseen kulinarismiin perehtynyt keittiömestari Kim Palhus kertoo näkemyksensä, miksi muita tähtiä ei heltiä.

Helsinkiläisen hotelli Palacen keittiömestari Eero Vottonen palasi tiistaina Tanskasta. Hän oli maanantaina ollut Århusissa vastaanottamassa arvostetun Michelinin ravintolaoppaan yhden tähden luokitusta johtamalleen ravintolalle.­

20.2.2019 2:00 | Päivitetty 20.2.2019 9:30

Maanantaiyönä yhdeltä Kööpenhaminan keskustassa ei ole auki montaa ravintolaa. Paikallinen taksikuski sentään suositteli hyvää pizzeriaa.

Siksi helsinkiläisen Palace-ravintolan keittiömestari Eero Vottonen nautti Michelin-tähden saamisen kunniaksi tulista salamipizzaa. Siinä oli mozzarellaa ja sieniäkin.

Tähden saamisen kunniaksi juotiin pari olutta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat