Helsinki syö ja juo täysin eri tavalla kuin muu Suomi, ja keskeltä pääkaupungin kuplaa löytyy äärimmäisten joukko - Kaupunki | HS.fi

Helsinki syö ja juo täysin eri tavalla kuin muu Suomi, ja keskeltä pääkaupungin kuplaa löytyy äärimmäisten joukko

Helsingissä ostetaan vähintään kaksinkertainen määrä kasviperäisiä jauhelihan ja maidon korvikkeita sekä ale-tyyppisiä oluita muuhun Suomeen verrattuna. Helsingin henkinen vastakohta löytyy Kouvolasta.

Tuuli Holopainen kävi viime keskiviikkona ostamassa muun muassa kauramaitoa kauppakeskus Redissä sijaitsevassa marketissa Helsingissä.­

27.4.2019 2:00 | Päivitetty 27.7.2020 17:22

Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin huhtikuussa 2019.

Mistä on pienet kuplat tehty? Ipa-oluiden katkeroista, kauramaidon makeudesta, nyhtökauran rapeudesta.

Etenkin kauramaidosta paisuva kupla voi pyöreästi Kallion seudulla Helsingissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat