Mikrobit valtasivat puu­korttelin, jota ei suojattu sateelta – vahingosta opittiin, ja nyt Jätkä­saareen nousee Supercellin pää­konttori - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Mikrobit valtasivat puu­korttelin, jota ei suojattu sateelta – vahingosta opittiin, ja nyt Jätkä­saareen nousee Supercellin pää­konttori

Peliyhtiö Supercellin tukikohtaan Jätkä­saareen asennetaan 200 kilometriä datakaapelia

Supercellin toimistotalo nousee näkyvälle paikalle Jätkäsaaren sisääntuloväylän varteen. Projektipäällikkö Janne Saarinen on tyytyväinen uuden toimistotalon sijaintiin.

Julkaistu: 16.5.2019 2:00, Päivitetty 16.5.2019 9:27

Käsi tavoittaa silkkisen sileän kakkosnelosen. Mitä ihmettä, onko puukorttelin työmaalla Helsingin Jätkäsaaressa satsattu jopa rakennusaikaisiin kaiteisiin?

Työmaapäällikkö Pekka Ruokonen nyökkää. Sileitä kaiteita kierrätetään työmaalla paikasta toiseen rakentamisen tahdissa.

On havaittu urakan kannalta hyväksi, ettei työntekijän käsi osu tikkuiseen puuhun.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?