Oodin sivuovi ei kestänyt yleisön painetta, arkkitehti hämmästyi: ”Oli yllätys, että ihmiset eivät käytä pääovia” - Kaupunki | HS.fi

Oodin sivuovi ei kestänyt yleisön painetta, arkkitehti hämmästyi: ”Oli yllätys, että ihmiset eivät käytä pääovia”

Oodin ovien vaihto saa ymmärrystä kirjaston suunnittelijoilta. Arkkitehti Juho Grönholm harmittelee vain, että kerralla ei onnistuttu tekemään ratkaisua, joka olisi toiminut käytännössä.

Oodin eteläinen, Rautatieaseman puoleinen ovi on osoittautunut yllättävän suosituksi.

6.9.2019 13:36 | Päivitetty 6.9.2019 13:55

Helsingin keskustakirjasto Oodin suunnittelijoille tuli yllätyksenä, että asiakkaat eivät ensisijaisesti käytäkään pääovia.

”Emme osanneet ennakoida sitä”, sanoo Oodin suunnitelleen arkkitehtitoimisto Alan osakas, arkkitehti Juho Grönholm.

”Harmi, että emme kerralla saaneet ratkaisua, joka olisi toiminut käytännössä.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat