Kaupunki

Luksuskuntosali sai lähtöpassit vanhasta elokuvateatterista Töölössä, vuokrat jäivät maksamatta

Entisiin elokuvateatteri Adlonin tiloihin Runeberginkadulla tehtiin uusi vuokrasopimus tiistaina. Uusi vuokralainen suunnittelee taloyhtiön mukaan jatkavansa vastaavanlaista kuntosalitoimintaa.

Entisissä elokuvateatteri Adlonin tiloissa Helsingin Töölössä toiminut erikoiskuntosali on ajautunut vaikeuksiin. Trib3-kuntosalin vuokrasopimus purettiin, ja kuntosaliyrittäjät ovat ilmoittaneet konkurssimenettelyyn hakeutumisesta.

Trib3 ei ole pystynyt maksamaan vuokriaan ajoissa.

”Yrityksellämme on ollut taloudellisesti haastava tilanne alusta asti johtuen studion avautumisen viivästymisestä ja rakennuskustannusten noustua budjetoitua korkeammaksi”, kuntosaliyrittäjät kertovat tiedotteessa.

Taloyhtiön mukaan rästissä on kuuden kuukauden vuokrat. Taloyhtiö nosti velkomuskanteen siinä vaiheessa, kun vuokria oli maksamatta kolmen kuukauden ajalta. Kanteessa vaadittiin vuokrasopimusta purettavaksi, ja käräjäoikeus ratkaisi asian taloyhtiön eduksi jo heinäkuussa.

Kuntosalitoiminta on ollut seisahduksissa Runeberginkadulla Taka-Töölössä sijaitsevissa tiloissa syyskuun loppupuolelta lähtien. Käräjäoikeuden tuomitsema häätö toimeenpantiin tällöin.

Kaikki asiakkaiden veloitukset on Trib3:n mukaan keskeytetty. Kuntosalin toiveissa on kuitenkin saada toiminta jatkumaan jossain muodossa tulevaisuudessa. Mikäli näin tapahtuu, ovat jo maksetut käyntikerrat yrittäjien mukaan käyttökelpoisia myös mahdollisissa korvaavissa tiloissa.

Taloyhtiön mukaan tiistaina Adlonin tiloihin tehtiin uusi vuokrasopimus. Uusi vuokralainen suunnittelee taloyhtiön mukaan jatkavansa vastaavanlaista kuntosalitoimintaa.

HS kertoi Trib3-salista toukokuussa.

Lue lisää: Nyt nousee uusi suomalainen luksus, ja se näkyy myös treenaamisessa

Studion avannut Jani Karlsson nimitti artikkelissa kuntosalia ”butiikkistudioksi”.

”Mutta kyllähän tämä tietenkin myös luksus on. Haluamme pitää huolta. Haluamme tarjota kokemuksen, jonka jälkeen miettii että vau, tämä oli viikon kohokohta. Että asiakkaat saavat jotain muuta kuin tavallisesta liikuntakeskuksesta”, Karlsson sanoi.

Britanniasta Suomeen tuodun Trib3-konseptin keskiössä on kova ”hiit-treenaaminen”. Kaikki kuntosalin tunnit ovat siis olleet raskaita hiit-sessioita, joissa tehdään alle minuutin intervalleja korkeilla sykkeillä.

Trib3 on alleviivannut myös elämyksellisyyttä kuntoilun ohessa. Elämyksellisyys on näkynyt entisessä Adlonin elokuvasalissa muun muassa baarina ja muutoin perinteisiä kuntosaleja tyylikkäämmillä puitteilla.

HS testasi kuntosalia viime keväänä.

”Kaikkien treenaajien syke heijastetaan seinälle. Koko ajan näkee, kuka löysäilee ja kuka tekee täysillä, kuka kuluttaa eniten energiaa. Kilpailuhenkistä se kannustaa, huonokuntoista voi ahdistaa ja nolottaa”, HS:n arviossa kuvaillaan.

Päivitys 8.10.2019 kello 16.45: Uutista päivitetty taloyhtiön lisätiedoilla.
Ota kaikki irti Hesarista
HS Digillä saat kaikki Hesarin digisisällöt käyttöösi

Kommentit

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Helsingin yliopiston ravintolat lopettavat naudanlihan tarjoilun

  2. 2

   Moni haksahtaa lisäravinteisiin, vaikka hyödyt ovat usein olemattomia – Nämä harvat lisäravinteet ovat oikeasti hyödyksi

  3. 3

   Kun laki kielsi tyttöjen sukuelinten silpomisen, kenialaiset alkoivat silpoa yhä nuorempia: ”Normaali osa naisen elämää”, sanoo ylpeä ympärileikkaaja

   Tilaajille
  4. 4

   Erja ja Timo Noroviita haluaisivat adoptoida Zirak Bayatin, 33, sillä miestä uhkaa käännytys Irakiin – adoptiolaki on iän suhteen selvä, sanoo asiantuntija

  5. 5

   Rakennusyhtiön mukaan Pasilasta tulee Triplan avulla Helsingin uusi sydän – Asiantuntijat kertovat, miksi niin ei käy

  6. 6

   Yhä harvempi nuori aikuinen pääsee kiinni omistus­asuntoon, ja se mullistaa heidän talousnäkymänsä

   Tilaajille
  7. 7

   Vapaa seksi ja huumesekoilut jättivät jäljet paratiisisaaren lapsiin, yksi Hydran hippiajan lapsista oli Leonard Cohenin kasvattivauva

   Tilaajille
  8. 8

   Fingerpori-elokuva saattaa naurattaa, jos ei ole koskaan nähnyt kyseistä sarjakuvaa

  9. 9

   Trump pyysi Erdoğania lopettamaan hyökkäyksen Syyriaan ja kertoi asettavansa Turkille pakotteita: ”Olen valmistautunut tuhoamaan Turkin talouden nopeasti”

  10. 10

   Hyväkuntoiset, säilytettäväksi määrätyt vaahterat vedettiin matalaksi Meilahdessa – YIT: ”Tällainen inhimillinen erehdys”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kotona tehtävä tikkutesti on paljastanut jo monia oireettomia suolistosyöpiä

  2. 2

   Vantaan perussuomalaisten erottama Tanja Vahvelainen harkitsee oikeustoimia

  3. 3

   Ilkeä puhetapa on luikerrellut parisuhteisiin, sanoo parisuhdekouluttaja: ”Harmaannuttaa paljon pariskunnan välejä ja ilmapiiriä”

   Tilaajille
  4. 4

   Ihminen koskettelee kasvojaan parin minuutin välein, mutta valehtelija tekee sen eri tavalla kuin muut

   Tilaajille
  5. 5

   Trump pyysi Erdoğania lopettamaan hyökkäyksen Syyriaan ja kertoi asettavansa Turkille pakotteita: ”Olen valmistautunut tuhoamaan Turkin talouden nopeasti”

  6. 6

   ”Aamulla laitoin viestin Wilmaan: nukkui pois” – Helsinkiläiset kertovat kommelluksistaan Wilma-järjestelmässä

  7. 7

   Uutta tietoa Kuopion kouluhyökkäyksen tutkinnasta: Hyökkääjää epäillään myös törkeän väkivaltarikoksen valmistelusta

  8. 8

   Moni haksahtaa lisäravinteisiin, vaikka hyödyt ovat usein olemattomia – Nämä harvat lisäravinteet ovat oikeasti hyödyksi

  9. 9

   Pasilan Triplan viimeistelytyöt eivät valmistu ajoissa

  10. 10

   Moni ymmärtää venyttelyn tarkoituksen väärin, ja se voi jopa heikentää kehoa – Asiantuntija purkaa yleiset myytit liikkuvuudesta

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Jos surmaaja soittaa itse hätäpuhelun, hän tekee yleensä samat virheet

   Tilaajille
  2. 2

   Roskapankin portsari löi ja Sakari Lauriala nautti – Armoton harrastus oli tappaa miehen, jonka työ oli kohdata kuolleiden omaisia

   Tilaajille
  3. 3

   Näyttelijä Minna Kivelä kertoo, millaista on asua Suomen suurimmassa taloyhtiössä yli tuhannen naapurin kanssa

   Tilaajille
  4. 4

   Potkujen antaminen oli MTV Uutisten entiselle päätoimittajalle liikaa: ”Ilmoitin, että sanon itseni irti ensimmäiseksi”

  5. 5

   Mitä tehdä, jos tarjoilija avaa viinipullon, antaa maistaa lasista mutta viini onkin pahaa? ”Se on asiakkaan ongelma, pullo on jo avattu häntä varten”

   Tilaajille
  6. 6

   Suomea uhkaavat ”todella huonot ajat”, sanoo Elina Lepomäki

  7. 7

   Nämä 9 videopätkää osoittavat, miten takavuosien suomalainen tv muuttui tunkkaiseksi ja vanhentuneeksi – menisikö mikään näistä enää läpi? Kerro mielipiteesi

  8. 8

   Kotona tehtävä tikkutesti on paljastanut jo monia oireettomia suolistosyöpiä

  9. 9

   Miksi ennakkosuosikkina pidettyä Greta Thunbergia ei valittu Nobelin saajaksi? HS käy läpi neljä mahdollista syytä

  10. 10

   Sofia maksoi yli 450 euroa palvelusta, jota ei edes käyttänyt – Uusi ilmiö osoittaa, että rahaa on vaikea hahmottaa, kun sitä ei näe

   Tilaajille
  11. Näytä lisää