Helsingin yliopiston ravintolat lopettavat naudanlihan tarjoilun - Kaupunki | HS.fi

Helsingin yliopiston ravintolat lopettavat naudanlihan tarjoilun

Tavoitteena nostaa kasvislounaiden määrä yli 50 prosenttiin ensi vuoden loppuun mennessä.

Helsingin yliopiston Unicafe tarjoilee päivittäin yli 10 000 lounasannosta.­

15.10.2019 7:45

Naudanliha poistuu Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamien Unicafe-ravintoloiden lounastarjoilusta ensi vuoden helmikuussa.

Ravintola- ja kahvilatoimintaa pyörittävä Ylva arvioi, että naudanlihasta luopuminen vähentää toiminnan hiilijalanjälkeä 11 prosentilla eli noin 240 000 hiilidioksidikilolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat