Miten he muistavat? Pitkän linjan tarjoilija paljastaa kikat, joilla annokset saapuvat aina oikeille henkilöille - Kaupunki | HS.fi

Miten he muistavat? Pitkän linjan tarjoilija paljastaa kikat, joilla annokset saapuvat aina oikeille henkilöille

Kynän ja paperin lisäksi tarjoilijaa auttavat työssä vankka kokemus ja pienet kikat.

Tiia Pyöli työskentelee Salven tarjoilijana ja vuoropäällikkönä.­

15.1.2020 2:00 | Päivitetty 15.1.2020 6:11

Ravintolassa syöminen elää nousukautta Helsingissä, ja asiakkaita riittää yhä uusiin paikkoihin.

Mutta alaa vaivaa myös pula pätevästä henkilökunnasta. Eikä ihme, sillä tarjoilijan tehtävä ei ole helppo: kolme pääruokaa, neljä juomaa, yhteen annokseen erilainen lisuke, toinen ilman yhtä ainesosaa ja kolmannen kanssa ehkäpä sittenkin toisentyyppinen alkupala.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat