Poliisi harjoittelee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Isossa Omenassa Espoossa, saattaa aiheutua melua - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Poliisi harjoittelee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Isossa Omenassa Espoossa, saattaa aiheutua melua

Harjoituksesta voi aiheutua hetkellistä meluhaittaa.

Julkaistu: 25.2. 22:14

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos harjoittelee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kauppakeskus Isossa Omenassa, poliisi tiedottaa.

Harjoitusalueella liikkuu poliisin tunnuksellisia autoja, siviiliautoja ja muuta poliisin kalustoa. Harjoituksesta voi aiheutua hetkellistä meluhaittaa.

Kauppakeskus Isossa Omenassa järjestettävässä harjoituksessa ovat poliisin ja kauppakeskuksen lisäksi mukana Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Securitas oy ja Espoon kaupunki.

”Harjoittelu on tärkeää, jotta poliisi pystyy vastaamaan toimialueensa tarpeisiin. Kansalaisten turvallisuus on asia numero yksi ja poliisi pyrkii olemaan siellä, missä ihmisetkin ovat. Poliisin tehtävät ovat usein luonteeltaan sellaisia, että niissä tarvitaan myös muita toimijoita. Siksi on tärkeää harjoitella yhdessä erilaisten sidosryhmien, kuten nyt tässä harjoituksessa kauppakeskuksen, kanssa ja varmistaa saumaton moniviranomaistyö”, kertoo komisario Petteri Ovaska Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta tiedotteessa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta