Katuremontti aiheuttaa kuukausien ajan mittavia liikennepoikkeuksia Helsingin Hietalahdessa - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki

Katuremontti aiheuttaa kuukausien ajan mittavia liikennepoikkeuksia Helsingin Hietalahdessa

Bulevardin ja Hietalahdenrannan risteykseen aletaan rakentaa uusia kiskoja Hernesaaren raitiotielle.

Bulevardin ja Hietalahdenrannan risteyksessä tehtävä katuremontti aiheuttaa useita liikennepoikkeuksia Hietalahdentorin ympäristössä pitkälle ensi kesään asti. Kuva: Joonas Salo

Julkaistu: 27.2. 13:16

Katuremontti aiheuttaa kuukausien ajan poikkeuksia liikenteeseen Helsingin Hietalahdessa. Kiertoreitit tulevat voimaan maanantaiaamuna 2. maaliskuuta.

Liikennepoikkeukset tulevat koskemaan myös raitiovaunuja ja busseja. Liikenne joutuu väistämään työmaata Bulevardin ja Hietalahdenrannan risteyksessä.

Raitiolinja 6:n poikkeusreitti kulkee töiden ajan Simonkadun, Kampin ja Ruoholahden kautta Länsisatamaan linjana 6T. Raitiovaunulla ei siis pääse silloin suoraan Hietalahdentorille.

Bulevardin ja Hietalahdenrannan risteykseen rakennetaan uusia kiskoja Hernesaaren raitiotielle sekä asennetaan uusia vaihteita raitiovaunuille. Lisäksi samalla uusitaan vesijohtoja, kaukokylmää sekä tehdään uusia hulevesiviemäreitä.

Katuremontti ja poikkeusjärjestelyt kestävät alustavan aikatauluarvion mukaan risteyksessä heinäkuun puoleenväliin asti.

Hernesaaren raitiotien on määrä kulkea vuonna 2021 Bulevardin, Hietalahdenrannan ja Telakkakadun kautta väliaikaiselle päätepysäkille Hernesaareen alkupäähän, Hernesaareenrantaan.

Seuraa uutisia tästä aiheesta