Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat Helsingissä, kaksi loukkaantunut - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki|Onnettomuudet

Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat Helsingissä, kaksi loukkaantunut

Helsingin poliisi kertoo Twitterissä, että henkilöauto syttyi törmäyksessä palamaan. Tulipalo on saatu poliisin mukaan jo sammutettua.

Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat Teollisuuskadun ja Vääksyntien risteyksessä Helsingissä torstaina.

Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat Teollisuuskadun ja Vääksyntien risteyksessä Helsingissä torstaina. Kuva: Kuvakaappaus lukijan videosta

Julkaistu: 26.3. 21:25, Päivitetty 26.3. 22:11

Teollisuuskadun ja Vääksyntien risteyksessä Helsingissä on sattunut linja-auton ja henkilöauton kolari. Asiasta kertoo Helsingin pelastuslaitos Twitterissä.

Kaksi henkilöauton matkustajaa on loukkaantunut vakavasti, kertoo pelastuslaitos. Henkilöautossa ei ollut muita matkustajia. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että pelastuslaitos joutui irrottamaan loukkaantuneen kuljettajan autosta.

Helsingin poliisi kertoo Twitterissä, että henkilöauto syttyi törmäyksessä palamaan. Tulipalo on saatu poliisin mukaan jo sammutettua.

Linja-autossa puolestaan ei ole loukkaantuneita.

Liikenne oli Teollisuuskadulla poikki Pasilasta itään päin. Poliisi ohjasi paikan päällä liikennettä. Paikalla oli poliisipartioiden lisäksi ensihoidon yksiköitä. Poliisi kertoi hieman kello kymmenen jälkeen illalla, että onnettomuuspaikka on raivattu ja liikenne alueella kulkee jälleen.

Pelastuslaitos sai tehtävästä hälytyksen kello 20.56.

Seuraa uutisia tästä aiheesta