Yrittäjät kertovat: Näin ravintolastani tuli menestyvä noutoruokapaikka
Ravintolayrittäjä kertoo, että muutos noutoruokaan kävi nopeasti. ”Mutta se yllätti, kuinka paljon sitä tarvittiin.”
Ravintoloitsija Johanna Sauramäki (vas.) myi keittoa ja leipiä Sanni Marttiselle, joka tuli maanantaina noutamaan lounasta perheelleen Saurahuone-kahvilasta Käpylässä. Kuva: Outi Pyhäranta / HS
Kimmo Oksanen HS
31.3.2020 2:00 | Päivitetty 31.3.2020 6:17
Helsingin Käpylässä sijaitsevan ravintola Saurahuoneen ravintoloitsija, yrittäjä Johanna Sauramäki valmisti maanantaina aamupäivällä lounasta. Asiakkaat noutaisivat annokset keskipäivällä kello 12–13.
”Tällä viikolla on joka päivä keittoa, salaattia ja leipomaani leipää. Vegaania kasvisborssia, tavallista borssia”, Sauramäki luettelee tarjontaa. Tilauksia oli maanantaina aamupäivällä tullut kymmenkunta.