Henri Alén päätyi huippuravintolan keittiöstä vääntämään lindströminpihvejä ja makaronilaatikkoa – Noutoruokakokeilujen kautta löytyi myös ruokahitti

Henri Alénin huippuravintoloiden kulinaristisia taideteoksia on mahdoton toimittaa kotiinkuljetuksena. Siksi ravintoloitsija on korona-aikana keskittänyt yrityksensä tekemään perinteistä lohturuokaa.

Henri Alén kuvattuna Finnjävelin ravintolasalissa, joka koronan aikana toimii enemmänkin varastona ja toimistona.

4.5.2020 2:00 | Päivitetty 4.5.2020 6:24

Ravintoloitsija Henri Alénilla on kova kiire, vaikka kaikki hänen ravintolansa on suljettu.

Kiire on seurausta siitä, että Alén ei jäänyt koronakriisissä pyörittelemään peukaloitaan vaan ryhtyi toimiin.

Kun HS haastatteli Alénia maaliskuun puolivälissä, oli tällä kuuden ravintolan omistajalla jo varasuunnitelma toteutuksessa. Silloin ei vielä tiedetty, että kaikki ravintolat menisivät pian kokonaan kiinni.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat