Miehen epäillään sytyttäneen asunnon tuleen riidan päätteeksi Helsingin Kontulassa – tapausta tutkitaan murhan yrityksenä - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki|Rikosepäilyt

Miehen epäillään sytyttäneen asunnon tuleen riidan päätteeksi Helsingin Kontulassa – tapausta tutkitaan murhan yrityksenä

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.

Julkaistu: 29.5. 12:41

Poliisi tutkii Helsingin Kontulassa torstai-iltana tapahtunutta tulipaloa murhan yrityksenä ja tuhotyönä.

Rikosepäilyn mukaan 1980-luvulla syntynyt mies sytytti kerrostaloasunnon tuleen riidan päätteeksi.

”Asunnosta pelastettiin niin ikään 1980-luvulla syntynyt mies. Asunnon asukas oli poistunut asunnosta jo ennen tulipalon syttymistä”, Helsingin poliisilaitos tiedotti perjantaina.

Rikoksista epäilty oli poistunut asunnosta ennen kuin viranomaiset saapuivat paikalle. Hänet kuitenkin löydettiin kotiosoitteestaan toisaalta ja otettiin kiinni.

Poliisi otti kiinni myös asunnosta pelastetun miehen. Tässä peruste oli rikoksilta ja häiriöiltä suojaaminen, koska mies käyttäytyi sekavasti ja uhmakkaasti.

Rikoksista epäilty, asunnosta pelastettu mies ja asunnon asukas tunsivat poliisin mukaan toisensa entuudestaan. He olivat viettäneet aikaa asunnolla yhdessä ennen tulipaloa.

Asunto vaurioitui palossa. Mahdollisista muihin asuntoihin levinneistä savuvahingoista tai muista vahingoista ei poliisin mukaan ole vielä tietoa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?