Helsingin poliisi puuttui yhteen­ottoihin kahdesti: Noin 200 nuorta kokoontui Malmilla, rähinöinti jatkui Pasilassa - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki|Poliisi

Helsingin poliisi puuttui yhteen­ottoihin kahdesti: Noin 200 nuorta kokoontui Malmilla, rähinöinti jatkui Pasilassa

Poliisilla ei ole käsitystä yhteenoton syystä. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tilanteessa.

Julkaistu: 1.6. 20:33, Päivitetty 1.6. 21:30

Poliisi on joutunut puuttumaan maanantai-iltana kahdesti saman nuorisoporukan välisiin yhteenottoihin, Helsingin poliisi kertoo Twitterissä.

Arviolta 200 nuorta kokoontui aluksi Malmilla, missä poliisi jo keskeytti rähinöinnin kertaalleen. Poliisin mukaan osa nuorista suuntasi tämän jälkeen Pasilan asemalle, missä poliisi puuttui häiriökäyttäytymiseen jälleen hajottamalla nuoret eri suuntiin.

”Poliisi jatkaa nuorten käyttäytymisen tehokasta valvontaa ja puuttuu tarvittaessa häiritsevään toimintaan.”

Helsingin poliisin johtokeskuksesta kommentoitiin aiemmin HS:lle, että nuorisoporukka oli kokoontunut Notkokujalle Malmille ”rähinöimään rinkiin”. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen tilanteesta ja meni väliin.

Johtokeskuksen mukaan paikalla on ollut muutamia poliisipartioita, ja tilanne saatiin nopeasti hallintaan poliisin väliintulon jälkeen.

Poliisilla ei ole käsitystä yhteenoton syystä. Poliisin tiedossa ei ole, että kukaan olisi loukkaantunut tilanteessa. Ketään ei ole myöskään otettu kiinni yhteenoton takia.

”Varmasti hyvä esimerkki siitä, mitä lomien alkaminen saa aikaan nuorissa”, Helsingin poliisin johtokeskuksesta kommentoitiin HS:lle.

Notkokuja sijaitsee lähellä Malmin juna-asemaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?