Operaatio Vantaan Vallinojalla ohi: Poliisi sai ilmoituksen aseen kanssa liikkuneesta henkilöstä, jota ei kuitenkaan tavoitettu - Kaupunki | HS.fi
Kaupunki|Poliisi

Operaatio Vantaan Vallinojalla ohi: Poliisi sai ilmoituksen aseen kanssa liikkuneesta henkilöstä, jota ei kuitenkaan tavoitettu

Sivullisille ei aiheutunut tilanteesta poliisin mukaan vaaraa.

Julkaistu: 11.7. 15:56, Päivitetty 11.7. 17:53

Poliisin lauantainen tehtävä Vantaan Vallinojalla on päättynyt, tiedotti Itä-Uudenmaan poliisi viestipalvelu Twitterissä puoli kuuden jälkeen iltapäivällä. Tarkastustehtävä johtui poliisille tulleesta tiedosta, jonka mukaan alueella oli nähty aseen kanssa liikkunut ja yksityisasuntoon mennyt ihminen.

Poliisi oli tarkastanut alueen asuntoja ilmoituksen takia, muttei ollut tavoittanut kyseessä olevaa henkilöä. Sivullisille ei aiheutunut tilanteesta poliisin mukaan vaaraa.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Paikalla oli useita poliisipartioita, jotka olivat Ilta-Sanomien haastatteleman silminnäkijän mukaan raskaasti varustautuneita. Silminnäkijän mukaan paikalla olisi ollut ainakin kahdeksan partiota.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos oli aiemmin iltapäivällä tiedottanut Twitterissä suorittavansa tarkastustehtävää Vantaan Vallinojalla. Poliisi ei välittömästi kertonut asiasta muita yksityiskohtia.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?