Senaatintorin jättiterassille on tungeksinut parhaina päivinä pikkukaupungin verran ihmisiä – ”Jos terassi tulee torille jatkossa, niin sitten mietitään vahvempia aitoja” - Kaupunki | HS.fi

Senaatintorin jättiterassille on tungeksinut parhaina päivinä pikkukaupungin verran ihmisiä – ”Jos terassi tulee torille jatkossa, niin sitten mietitään vahvempia aitoja”

Tiistaista lähtien torille tulee 350 asiakaspaikkaa lisää, kun hallituksen asettamia rajoituksia puretaan.

Lilian Andergård-Stenstrand (vas.) ja Harriet Meyer tulivat lomamatkalle Loviisasta Helsinkiin ja lounastivat Senaatintorilla maanantaina. Naiset olivat paikalla ensimmäistä kertaa.”Täällä on mukavan väljää ja paikka on kivasti laitettu”, he arvioivat.­

13.7.2020 15:36

Heinäkuun alussa avautunut Helsingin Senaatintorin jättiterassi on ollut tähän asti menestys. Sekä asiakkaat että alueella toimivat ravintoloitsijat kehuvat alueen sopivan hyvin ravintolatoiminnalle.

Maanantaista alkaen ravintoloiden aukioloa, anniskeluaikoja sekä asiakasmääriä koskevat rajoitukset päättyvät eli aukioloaikaa ja asiakaspaikkamäärää ei enää rajoiteta tartuntatautilain nojalla. Ainoa ravintoloiden toimintaa koskeva rajoitus on, että jokaiselle asiakkaalle on oltava istumapaikka.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat