Asema-aukiosta on tullut Helsingin taksien taistelutanner, jossa asiakkaista käydään näkyvää sotaa – ”Ei tämä ole enää kivaa”, sanoo taksinkuljettaja Naael Al-badri - Kaupunki | HS.fi

Asema-aukiosta on tullut Helsingin taksien taistelutanner, jossa asiakkaista käydään näkyvää sotaa – ”Ei tämä ole enää kivaa”, sanoo taksinkuljettaja Naael Al-badri

Lauantai-iltana poliisi joutui tyhjentämään Helsingin päärautatieaseman vieressä sijaitsevan Asema-aukion taksitolpan alueen, kun kuljettajat eivät osanneet käyttäytyä. Taksikuljettajien mukaan riidat ovat tolpalla tavallisia.

Helsingissä poliisi saa eniten ilmoituksia taksikuskien kiistelyistä juuri päärautatieaseman seudulta. Paikalla on usein runsaasti takseja, mutta tilaa on ahtaasti ja tunteet kuumenevat helposti.

21.7.2020 2:00 | Päivitetty 21.7.2020 11:24

Jonon ohittelua, asiakkaiden kalastamista ja rasistista huutelua.

Asema-aukion taksitolpalla Helsingin päärautatieaseman vieressä tuntuvat pätevän viidakon lait. Taksiyrittäjille ihmisiä kuhiseva Asema-aukio on varsinainen apaja. Autoja on jatkuvasti jonossa ja asiakkaita saa odottaa jopa useita tunteja.

Kaaoksen ainekset ovat valmiina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat