”Kukaan ei tiedä, miten Mannerheimintie pitäisi ylittää” – Kun Taneli Pärssinen ryhtyi selvittämään helsinkiläisten pyöräilijöiden elämää, vastaan tuli kaaos - Kaupunki | HS.fi

”Kukaan ei tiedä, miten Mannerheimintie pitäisi ylittää” – Kun Taneli Pärssinen ryhtyi selvittämään helsinkiläisten pyöräilijöiden elämää, vastaan tuli kaaos

Helsingin kaupungin pyöräilykoordinaattori myöntää osan kritiikistä. Muutosta tehdään jo, mutta se tapahtuu hitaasti, Oskari Kaupinmäki sanoo.

Kun pyöräilijä ylittää Tukholmankadun Haartmaninkadun kohdalta, hän joutuu seuraamaan jalankulkijoiden liikennevaloja. Taneli Pärssisen mukaan ylitykseen tarvittaisiin valo myös pyöräilijöille.

5.8.2020 2:00 | Päivitetty 5.8.2020 8:20

Tukholmankadun ja Topeliuksenkadun risteyksestä lähtee yksisuuntainen pyöräkaista, joka kulkee ajoradan reunassa Topeliuksenkadulla. Kaista kapenee nopeasti ja päättyy vain muutamien metrien jälkeen alkamisestaan suoraan reunakiveen. Pyöräkaistan päätyttyä pyöräilijän pitäisi siirtyä rinnakkaiselle ajokaistalle bussien ja autojen sekaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat