Mannerheimintielle avataan kahden viikon päästä rakennus, josta voi ostaa itselleen 12 neliön hotellihuoneen 190 000 eurolla – Tältä siellä näyttää - Kaupunki | HS.fi

Mannerheimin­tielle avataan kahden viikon päästä rakennus, josta voi ostaa itselleen 12 neliön hotelli­huoneen 190 000 eurolla – Tältä siellä näyttää

Syyskuussa Ruskeasuolle avautuvan Valo Hotel & Workin uskotaan houkuttelevan erityisesti liikematkustajia. Hotellista tekee poikkeuksellisen myös se, että kuka tahansa voi ostaa siitä huoneen sijoituskohteeksi.

Sisustusarkkitehti Minna Hurme (vas.), liiketoimintajohtaja Andreas Lindqvist ja markkinointijohtaja Jonathan Heino odottavat jo malttamattomina uuden hotellin avautumista.

14.8.2020 2:00 | Päivitetty 14.8.2020 6:15

Mannerheimintien varrelle Ruskeasuolle avautuu syyskuun alussa uudenlainen hotelli, jonka huoneet toimivat päivisin toimistotiloina ja öisin hotellihuoneina.

Vajaata kuukautta ennen avajaispäivää seitsenkerroksisen Valo Hotel & Workin työmaalla käy vielä kuhina, kun hotellin sisätiloja viimeistellään. Koronavirustilanteesta johtuen suuria avajaisjuhlallisuuksia ei ole luvassa, kun hotelli avaa ovensa 1. syyskuuta. Asiakkaita odotetaan kuitenkin paikalle jo kuumeisesti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat