Lapselle nousi kuume, mutta isän mukaan aikoja korona­virus­testiin ei ollutkaan tarjolla Helsingissä – Johtajalääkäri: ”Jotain on nyt pielessä tai ymmärretty väärin” - Kaupunki | HS.fi

Lapselle nousi kuume, mutta isän mukaan aikoja korona­virus­testiin ei ollutkaan tarjolla Helsingissä – Johtajalääkäri: ”Jotain on nyt pielessä tai ymmärretty väärin”

Koronavirustestaus on pahasti ruuhkautunut Helsingin seudulla. Helsinkiläislapsi jäi isän mukaan ilman koronavirustestiä, vaikka kaikki oireilevat pitäisi testata.

Koronavirustestaus Helsingissä on pahoin ruuhkautunut, ja kaupunki on avannut lisää näytteenottopisteitä. Myös yksityisen lääkäriasema Mehiläisen koronavirustesteihin Helsingin Hernesaaressa oli sunnuntaina jonoa.

16.8.2020 17:40

Tilanne koronavirustestauksessa on muuttunut yhä tukalammaksi Helsingin alueella. Helsingin Sanomat uutisoi paisuvista testausjonoista aiemmin tällä viikolla.

Helsinkiläinen Henrik Harberg otti torstaina 13. elokuuta yhteyttä kaupungin koronavirusneuvontaan, kun hänen neljävuotiaalle lapselleen nousi kuume.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat