”Valehtelisin, jos sanoisin etten vietä unettomia öitä” – Helsingin Mummo­tunnelin uusinut suunnittelija kertoo, miten pikkutarkoista valinnoista ravintolan viihtyisyys koostuu

Kestävä kehitys on muuttanut ravintoloiden sisustusta lyhytikäisistä lavastuksista pitkäikäisiin ratkaisuihin.

Jaana Ekmanin mukaan ravintoloita sisustettiin pitkään muutamaksi vuodeksi, mutta nykyisin esimerksiksi kierrätysmateriaalien käyttö lisääntyy.

25.10.2020 2:00 | Päivitetty 25.10.2020 6:27

Jono kiemurteli Mikonkadulle, kun uusittu Mummotunneli avautui heinäkuun puolivälissä Helsingin keskustassa. Jono oli myös uusiutunut, sillä legendaariseen bilepaikkaan tahtoi nyt myös nuoria porukoita.

”Mummotunneli on instituutio, joka tunnetaan Rovaniemellä asti”, terassin sisustuksen uusinut Jaana Ekman toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat