Kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov puolueensa pormestariasetelmista Stubbin kieltäytymisen jälkeen: ”Haussa ei ole light-versio Jan Vapaavuoresta” - Kaupunki | HS.fi

Kokoomuksen ryhmän­johtaja Daniel Sazonov puolueensa pormestari­asetelmista Stubbin kieltäytymisen jälkeen: ”Haussa ei ole light-versio Jan Vapaavuoresta”

Lauantaina uutisoitiin, ettei Alexander Stubb ole ehdolla kokoomuksen pormestariehdokkaaksi ja viestintäyrittäjä, entinen politiikko Kirsi Piha puolestaan harkitsee ehdokkuutta. Aiemmin kokoomuksesta myös Ville Rydman on kertonut harkitsevansa pormestariehdokkuutta.

Kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov sanoo, että kokoomuksen uusi pormestariehdokas voi olla myös aivan toisenlainen henkilö kuin Jan Vapaavuori.

28.11.2020 17:17

Helsingin kaupunginvaltuustossa kokoomuksen ryhmänjohtajana toimiva Daniel Sazonov kommentoi HS:lle tuoreita tietoja kokoomuksen pormestariasetelmista.

Lauantaina uutisoitiin, ettei Alexander Stubb ole ehdolla kokoomuksen pormestariehdokkaaksi ja viestintäyrittäjä, entinen politiikko Kirsi Piha puolestaan harkitsee ehdokkuutta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat