Poliisi vapautti varastetun pakettiauton perästä nukkumasta löytyneen nuoren parin, Espoon tapahtumasarja edelleen mysteeri - Kaupunki | HS.fi

Poliisi vapautti varastetun pakettiauton perästä nukkumasta löytyneen nuoren parin, Espoon tapahtumasarja edelleen mysteeri

Poliisilla ei toistaiseksi ole varmuutta siitä, oliko pariskunta varastanut auton, josta heidät löydettiin.

28.12.2020 14:52

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos antaa lisätietoa joulupäivän erikoisesta tapahtumasarjasta, jossa mies löysi varastetun pakettiautonsa takakontista nukkuvan nuoren parin.

Pariskunta otettiin kiinni, mutta heidät on sittemmin vapautettu. Kaksikko ei tapaninpäivän aamun kuulusteluissa osannut juurikaan selventää tapahtumien kulkua, kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Jari Saarelainen.

”Pakettiauto oli sellainen vanha ja täynnä romua ja ollut vajaan viikon kateissa. Omistaja oli sitten joulupäivän kävelylenkillään löytänyt auton kotinsa läheltä ja nukkuvan parin romun keskeltä”, hän sanoo.

Saarelainen selventää poliisin aiempaa twiittiä, jonka mukaan mies olisi huomannut pariskunnan vasta ajettuaan auton kotinsa pihaan.

”Omistaja ei meidän tietojemme mukaan ole ajanut autolla sillä tavalla, että henkilöt olisivat olleet kyydissä.”

Poliisilla ei toistaiseksi ole varmuutta siitä, oliko pariskunta varastanut auton, josta heidät löydettiin. Henkilöitä kuitenkin epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Seuraavaksi tapaus etenee Saarelaisen mukaan syyteharkintaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat