Nyt valitaan pääkaupunkiseudun hienoin lumiveistos – Lähetä meille kuva teoksestasi - Kaupunki | HS.fi

Nyt valitaan pääkaupunkiseudun hienoin lumiveistos – Lähetä meille kuva teoksestasi

Parhaat ehdokkaat julkistetaan myöhemmin tällä viikolla, ja lukijat saavat äänestää niiden keskuudesta voittajan.

Lumimörkö vartioi ulkoilijoita Helsingin Viikissä maaliskuussa 2012.­

11.1. 12:46

Lähes koko Suomeen on satanut nyt lumipeite, ja pääkaupunkiseudullakin lunta oli maanantaiaamuna seitsemän senttimetriä. Ilmatieteen laitoksen mukaan alkuviikolla on luvassa ”poikkeuksellisen runsasta” lumisadetta Etelä- ja Lounais-Suomeen.

Ennusteet lupaavat etelään myös suojasäätä, mikä tekee lumesta täydellistä veistoksille. Viikon loppupuolella pakkanen kiristyy, ja perjantaiksi lämpötilan luvataan Helsingissä painuvan jopa 16 pakkasasteeseen.

HS pyytää nyt lukijoilta kuvia näyttävistä lumiukoista ja muista veistoksista. Tyyli ja aihe on vapaa. Kilpailuun voi osallistua myös joukkueella, ja kannustamme mukaan myös koululuokkia ja päiväkoteja.

Lähetä kuvasi viimeistään keskiviikkona 13. tammikuuta sähköpostilla osoitteeseen hs.kaupunki@hs.fi. Parhaat ehdokkaat julkistetaan myöhemmin tällä viikolla, ja lukijat saavat äänestää niiden keskuudesta voittajan.

Liitä mukaan lumiteoksen nimi, tekijän tai tekijäryhmän nimi, puhelinnumero sekä paikka, jonne teos on rakennettu (kaupunki ja kaupunginosa). Keräämme teoksia tällä kertaa vain pääkaupunkiseudulta.

Suuren maailman mallia Kiinasta: lumiveistos Harbinin kansainvälisessä lumenveistokilpailussa joulukuussa 2019.­

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat