”Voisin jäädä vielä etäopetukseen”, sanoo lukiossa opiskeleva Mimmi Jokinen – Nuoret palaavat loman jälkeen lähiopetukseen, ja joitain muutos pelottaa - Kaupunki | HS.fi

”Voisin jäädä vielä etä­opetukseen”, sanoo lukiossa opiskeleva Mimmi Jokinen – Nuoret palaavat loman jälkeen lähi­opetukseen, ja joitain muutos pelottaa

Lukiolaiset ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat palaavat viikon päästä rajatusti lähiopetukseen lähes vuoden etäopiskelun jälkeen. Kouluun palaaminen herättää sekä pelkoa tartuntojen leviämisestä että iloa siitä, että pääsee taas opiskelemaan kouluympäristöön.

Vantaalaiselle Mimmi Jokiselle etäopiskelu kotoa käsin on sopinut hyvin, eikä hän ole kokenut haasteita opiskelussa. Jokinen kuitenkin sanoo ymmärtävänsä, että jollekin toiselle etäopiskelu voi olla haastavaa.

23.2.2021 2:00 | Päivitetty 23.2.2021 7:01

”Kaikki kenen kanssa puhuin, olivat, että fuck yeah, päästään takaisin kouluun”, naurahtaa Stadin ammatti- ja aikuisopistossa Helsingissä opiskeleva Matvei Ivanov.

Riemukas reaktio viittaa pääkaupunkiseudun kuntien viime torstaiseen päätökseen, jonka myötä osa toisen asteen opiskelijoista pääsee maaliskuun alusta alkaen takaisin konkreettisesti koulun penkille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat