Nuorta miestä lyötiin teräaseella ylävartaloon Helsingin Kaivopuistossa sunnuntain vastaisena yönä - Kaupunki | HS.fi

Nuorta miestä lyötiin teräaseella ylävartaloon Helsingin Kaivopuistossa sunnuntain vastaisena yönä

Poliisi ei ole saanut epäiltyä tekijää toistaiseksi kiinni ja pyytää vihjeitä tapaukseen liittyen. Poliisin mukaan ei toistaiseksi ei ole syytä epäillä, että viikonlopun puukotukset Kaivopuistossa ja Ruoholahden alueella liittyisivät toisiinsa.

3.5. 16:38

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa 19-vuotiasta miestä lyötiin Kaivopuistossa teräaseella ylävartaloon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin tiedotteen mukaan puukotus tapahtui sunnuntain puolella noin puoli yhden aikaan. Tiedotteen mukaan tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut epäiltyä tekijää.

Poliisi kertoo tiedotteessaan tekijän tuntomerkeiksi tummat tai mustat kiharat korvien yli ulottuvat hiukset, tumma pipo, mustat housut, musta toppatakki ja mustat lenkkarit. Epäillyllä oli Kaivopuistossa kasvoissa verta vuotavia haavoja ja mahdollisesti ruhjeita.

Havaintoja mahdollisesta tekijästä ja tietoja tapahtumista pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Tiedotteen mukaan poliisipartio oli jalkautuneena Kaivopuistossa sunnuntain vastaisena yönä, kun paikalla ollut henkilö tuli ilmoittamaan tähtitornin takana makaavasta puukotetusta miehestä.

Myös hätäkeskukseen oli tullut useita soittoja ja myöhemmin paikalle saapui useita poliisipartioita selvittämään tapahtumia.

”Tapahtumapaikalla makasi maassa nuori mies, jota oli lyöty teräaseella ylävartaloon. Hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Paikan päällä oli kymmeniä päihtyneitä nuoria”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio tiedotteessa.

Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole syytä epäillä, että viikonlopun puukotukset Kaivopuistossa ja Ruoholahden alueella liittyisivät toisiinsa.

Poliisin maanantaisen tiedon mukaan epäillyn tekijän ja uhrin välille oli sunnuntaina tullut riitaa Ruoholahdessa Crusellinsillan lähellä. Puukotus tapahtui Jätkäsaaressa Saukonpaadenrannassa.

Kahdesta tapon yrityksestä epäillään 18-vuotiasta miestä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat