Autoilija törmäsi kovalla vauhdilla toisen auton keulaan ja yritti paeta uimalla Lauttasaaressa, kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti - Kaupunki | HS.fi

Autoilija törmäsi kovalla vauhdilla toisen auton keulaan ja yritti paeta uimalla Lauttasaaressa, kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti

Onnettomuus tapahtui maanantaina iltakymmenen aikaan Länsiväylällä Lemissaaren liittymässä.

4.5. 7:30

Helsingin Lauttasaaressa tapahtui maanantai-illasta nokkakolari, jossa kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti.

Länsiväylällä Lemissaaren liittymässä auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt toisen auton keulaan kovalla nopeudella.

Komisario Tomi Merilä Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että tarkkaa törmäysnopeutta ei vielä tiedetä, mutta törmänneen auton kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta.

Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti, ja heidät toimitettiin sairaalaan jatkohoitoon. Autoissa ei ollut tapahtumahetkellä muita ihmisiä. Toisessa autossa ollut kuljettaja jouduttiin irrottamaan autosta sahaamalla.

Vastaantulevien kaistalle ajautuneen auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vamman tuottamuksesta ja rattijuopumuksesta. Merilän mukaan kuski on mahdollisesti ollut sekä alkoholin että huumeiden vaikutuksen alaisena, mutta asiaa tutkitaan vielä.

Epäilty yritti paeta pian kolarin jälkeen lähtemällä uimaan merelle. Merilän mukaan pelastuslaitos oli hakenut miehen vedestä ja poliisi otti hänet kiinni rannalla.

Poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta hieman ennen iltakymmentä. Tilanteesta aiheutui hetkellisesti haittaa liikenteelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat