Poliisi: Jätkäsaaressa sunnuntaina selkään puukotettu nuori on 14-vuotias - Kaupunki | HS.fi

Poliisi: Jätkäsaaressa sunnuntaina selkään puukotettu nuori on 14-vuotias

Helsingin poliisi on selvittänyt sunnuntaina Jätkäsaaressa Saukonpaadenrannassa tapahtunutta puukotusta. Puukotuksesta epäillään 18-vuotiasta miestä.

Sunnuntainen puukotus tapahtui Ruoholahdessa Crusellinsillan lähistöllä.­

4.5. 10:28

Helsingin poliisista on vahvistettu HS:lle, että sunnuntaina Jätkäsaaressa puukotettu nuori on 14-vuotias.

Hätäkeskus hälytti poliisin paikalle sunnuntaina noin kello 16.45. Poliisipartiot löysivät alaikäisen uhrin Saukonpaadenrannasta ja antoivat hänelle ensiapua.

Helsingin poliisi on selvittänyt sunnuntaina Jätkäsaaressa Saukonpaadenrannassa tapahtunutta puukotusta. Kahdesta tapon yrityksestä epäillään 18-vuotiasta miestä. Uhrit ovat alaikäisiä.

Poliisin maanantaisen tiedon mukaan epäillyn tekijän ja uhrin välille oli tullut riitaa Ruoholahdessa Crusellinsillan lähellä. Epäilty oli ottanut puukon esiin ja lähtenyt jahtaamaan nuorta, joka oli kaatunut.

Epäilty oli lyönyt häntä puukolla selkään ja juossut karkuun tapahtumapaikalta.

”Myöhemmin poliisille selvisi, että sama epäilty olisi mahdollisesti yrittänyt puukottaa myös toista alaikäistä poikaa tapahtumapaikalla. Hän ei kuitenkaan loukkaantunut”, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth poliisin tiedotteessa.

Poliisi ei tiistaina aamulla vielä kertonut tapauksesta uusia tietoja uhrin iän lisäksi.

Epäilty tekijä tavoitettiin sunnuntai-iltana, ja hän on poliisin hallussa. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä kahtena tapon yrityksenä, ja poliisi selvittää edelleen tapahtumien tarkkaa kulkua.

Tapahtumista havaintoja tehneitä tai asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Tiedot voi lähettää osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai Whatsappissa numeroon 046 922 465.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat