Helsingissä viisisataa ihmistä sai hela­torstainakin käskyn poistua Sinebrychoffin puistosta - Kaupunki | HS.fi

Helsingissä viisisataa ihmistä sai hela­torstainakin käskyn poistua Sinebrychoffin puistosta

Torstaina Helsingin muissa puistoissa ei ollut tarvetta puuttua vapaa-ajanviettoon. Sinebrychoffin puiston poliisi sen sijaan tyhjensi kuten keskiviikkonakin.

Sinebrychoffin puisto Helsingissä täyttyi väestä helatorstaina.

14.5. 11:28

Helsingin poliisi puuttui uudestaan ajanviettoon Sinebrychoffin puistossa eli Koffin puistossa helatorstain iltana. Punavuorelaiseen puistoon oli poliisin arvion mukaan kerääntynyt noin 500 ihmistä, joista osa aiheutti häiriötä.

Puisto tyhjennettiin yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilyttämiseksi, poliisi kertoo. Kyse oli poliisin viestinnän mukaan lähistön asukkaille aiheutuneesta meluhaitasta.

Muissa Helsingin puistoissa ei ollut torstaina tarvetta puuttua kokoontumisiin. Tilanne oli siis rauhallisempi kuin keskiviikkona, jolloin poliisi antoi ihmisille käskyn hajaantua kolmessa eri paikassa.

Tuolloin Koffin puistossa oli poliisin arvion mukaan niin ikään noin 500 ihmistä, Tervasaaressa useita satoja ja Mustikkamaalla noin sata.

Kumpanakaan iltana ei poliisin mukaan ole ollut kyse yksittäisistä vakavista tilanteista. Poliisi pikemminkin toimi sivullisten pyynnöistä, joita oli tullut esimerkiksi lähistön asukkailta.

Puisto jäi kävijöiden jäljiltä roskaiseksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat