Helsingin Suutarilaan rakennetaan uusi mailapelihalli - Kaupunki | HS.fi

Helsingin Suutarilaan rakennetaan uusi mailapelihalli

Viime aikoina Helsingin kuntapoliitikot ovat käsitelleet useita eri urheiluhallihankkeita.

17.5. 18:59

Helsingin Suutarilan kaupunginosaan Tapulikaupunkiin aiotaan rakentaa uusi mailapelihalli. Siihen on suunniteltu kaksi tennis-, padel- ja sulkapallokenttää.

Alueella sijaitsee tällä hetkellä yksi kiinteä palloiluhalli ja talvikausiksi pystytettävä ylipainehalli. Ylipainehalli on siis tarkoitus korvata kiinteällä mailapelihallilla.

Helsingin Mailapelikeskus -yhtiö on hakenut Suutarilassa sijaitsevan alueen vuokrasopimuksen muuttamista ja pidentämistä siten, että uusi mailapelihalli on mahdollista rakentaa. Helsingin kaupunginhallitus päätti muutoksista kokouksessaan maanantaina.

Viime aikoina Helsingin poliitikot ovat käsitelleet useita urheiluhallihankkeita.

Kaupunginhallitus päätti huhtikuun lopussa, että Herttoniemeen rakennetaan kaksikerroksinen harjoitusjäähalli. Maaliskuun lopussa kaupunginhallitus päätti varata tontin jääurheilukeskukselle Myllypurossa Ratasmyllynkujan varrella.

Poliittisessa päätöksenteossa on parhaillaan Teollisuuskadun muodonmuutos, johon kytkeytyy muun muassa energiayhtiö St1:n perustajan Mika Anttosen suunnitelma cheerleading- ja voimisteluhallista. Halli tulisi Teollisuuskadun ja Satamaradankadun välissä olevalle väljälle alueelle, jossa on nyt St1:n huoltoasema, pysäköintialueita ja hampurilaispaikka.

Lisäksi Helsingin Vartiokylään on suunnitteilla liikuntarakennus, joka palvelisi ennen kaikkea voimistelijoiden tarpeita. Rakennukseen on tarkoitus tulla myös padelkenttiä ja kuntosali.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat